ΕΤΑΙΡΙΕΣ

 

FOODLINK

Η FOODLINK αποτελεί τη μητρική εταιρία του Ομίλου FDL. Ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των contract logistics. Έχοντας συνάψει συνεργασία με πολλές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, και βασιζόμενη σε μία ισχυρή ομάδα έμπειρων διοικητικών στελεχών, κατέχει σήμερα ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών του χώρου, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρία logistics εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η FOODLINK πιστοποιημένη με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001 – ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005 – HACCP και φορτισμένη με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, διαχειρίζεται κάθε είδους καταναλωτικά αγαθά εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η εμπειρία και εξειδίκευση που έχει αναπτύξει λόγω της πολυετούς παρουσίας της στο χώρο των logistics, της επιτρέπουν να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατηρώντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Κλάδοι δραστηριότητας στους οποίους υπάγονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες από την FOODLINK είναι:

  • Υπηρεσίες Αποθήκευσης (σε όλες τις θερμοκρασιακές συνθήκες)
  • Υπηρεσίες Μεταφοράς Φορτίων
  • Υπηρεσίες Διανομής Εμπορευμάτων
  • Υπηρεσίες Διαχείρισης της Αλυσίδας Εφοδιασμού (Logistics)
  • Υπηρεσίες Ανασυσκευασίας
  • Υπηρεσίες Συμβουλών σε Θέματα Logistics

Μέσω συνεχών επενδύσεων στους παράγοντες Ανθρωπίνου Δυναμικού, Συστημάτων και Διαδικασιών, η FOODLINK στοχεύει σε σταθερά δυναμική ανάπτυξη με συνεχή αύξηση του μεριδίου αγοράς και την επέκταση σε νέες αγορές μέσω νέων στρατηγικών συνεργασιών.

VELOSTRANS

H VELOSTRANS, ιδρύθηκε το 2005 δραστηριοποιείται στο χώρο διεθνών μεταφορών και έγινε μέλος του Ομίλου με εξαγορά το 2011 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με δέσμευση στην εξυπηρέτηση των πελατών, έμφαση στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και ένα δίκτυο διεθνών συνεργατών, η VELOSTRANS αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε μεταφορά στo εξωτερικό εισαγωγή ή εξαγωγή.

Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας, η υπευθυνότητα και η συνέπεια, η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών και η ευελιξία στην επίλυση προβλημάτων αποτελούν τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την εταιρεία και έχουν συμβάλει στο να κτιστεί μία πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με πολλούς από τους πελάτες της, αναδεικνύοντας την VELOSTRANS Α.Ε. σε πολύτιμο συνεργάτη . Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι road freight , sea freight και air freight . Ιδιαίτερα ισχυρή είναι η παρουσία της εταιρείας στα δίκτυα της Γαλλίας ,Ισπανίας, Αγγλίας , Πορτογαλίας, , Ολλανδίας και Ιταλίας , ενώ μεταφέρονται φορτία ξηρού , ψυχομένου και ADR .

TRANSPORT LINK

Η TRANSPORT LINK είναι μεταφορική εταιρία και ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να καλύψει ένα βασικό κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά, για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διανομής τροφίμων σε θερμοκρασίες συντήρησης.

Έχοντας ιδιόκτητο στόλο οχημάτων προσφέρει λύσεις υψηλού επιπέδου στη μεταφορά και διανομή προϊόντων Πανελλαδικά, σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασιών (περιβάλλοντος, ψύξης και κατάψυξης).

Η Transport Link τα τελευταία χρόνια επενδύει συνεχώς σε οχήματα μεταφοράς τελευταίας τεχνολογίας EURO 6 και στην ανάπτυξη λύσεων πάνω σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας μεταφοράς, ιχνηλασιμότητας οχημάτων και real-time reporting των παραγγελιών.

Η στρατηργική αυτή έχει θέσει την βάση για την παροχή μεταφορικού έργου υψηλού επιπέδου καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

EXPRESS LINK

H Express Link ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ταχυμεταφορών προσφέροντας υπηρεσίες αποστολής ειδικών δεμάτων σε κανάλια διανομής B2B και B2C.

FOODLINK CYPRUS

Η Foodlink Cyprus ιδρύθηκε το 2012 και παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής Παγκύπρια με τρεις αποθήκες σε Λεμεσσό, Λάρνακα και Πάφο.

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει ειναι σχεδιασμένες να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, να διατηρούν την υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα να πετυχαίνουν σταθερή μείωση κόστους.

FOODLINK BULGARIA

Ο Όμιλος έχοντας ως στόχο την περαιτέρω επέκτασή του εκτός συνόρων και πρωτίστως στην αγορά των Βαλκανίων, ιδρύει το 2015 στην Βουλγαρία την εταιρία FOODLINK BULGARIA με έδρα τη Σόφια έχοντας ως  δραστηριότητες την παροχή υπηρεσιών 3PL και τις διεθνείς οδικές μεταφορές .

Έχοντας επενδύσει στην δημιουργία  ιδιόκτητου στόλου οχημάτων φορτηγών ψυγείων (ψύξης και κατάψυξης) σκοπεύει στην παροχή υπηρεσιών μεταφορικού έργου υψηλού επιπέδου.

DOTLINK

H DOTLINK ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να παρέχει την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση λογισμικού στις εταιρίες που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες διαχείρισης logistics με εξειδικευμένες πληροφοριακές και τεχνολογικές λύσεις, ώστε να ελέγχουν τη ροή πληροφοριών και εμπορευμάτων.