ΕΤΑΙΡΙΕΣ

 

FOODLINK

Η Foodlink αποτελεί τη μητρική εταιρία του Ομίλου FDL. Ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των contract logistics. Έχοντας συνάψει συνεργασία με πολλές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, και βασιζόμενη σε μία ισχυρή ομάδα έμπειρων διοικητικών στελεχών, κατέχει σήμερα ηγετική θέση μεταξύ των εταιριών του χώρου, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρία logistics εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Foodlink πιστοποιημένη με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001 – ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005 – HACCP και φορτισμένη με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, διαχειρίζεται κάθε είδους καταναλωτικά αγαθά εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, ενώ η εμπειρία και εξειδίκευση που έχει αναπτύξει λόγω της πολυετούς παρουσίας της στο χώρο των logistics, της επιτρέπουν να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατηρώντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Κλάδοι δραστηριοποίησης στους οποίους υπάγονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες από την FOODLINK είναι:

  • Υπηρεσίες Αποθήκευσης (σε όλες τις θερμοκρασιακές συνθήκες)
  • Υπηρεσίες Μεταφοράς Φορτίων
  • Υπηρεσίες Διανομής Εμπορευμάτων
  • Υπηρεσίες Διαχείρισης της Αλυσίδας Εφοδιασμού (Logistics)
  • Υπηρεσίες Ανασυσκευασίας
  • Υπηρεσίες Consulting σε θέματα Logistics

Μέσω συνεχών επενδύσεων στους παράγοντες Ανθρωπίνου Δυναμικού, Συστημάτων και Διαδικασιών, η FOODLINK στοχεύει σε σταθερά δυναμική ανάπτυξη με συνεχή αύξηση του μεριδίου αγοράς και επέκταση σε νέες αγορές μέσω νέων στρατηγικών συνεργασιών.

VELOSTRANS

H VELOStrans ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 στην Θεσσαλονίκη.

Η δραστηριότητα της VELOStrans επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και το πελατολόγιο της αυξήθηκε ραγδαία, αφού η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της την κατέστησαν ως το προτιμώμενο συνεργάτη στο κλάδο της διεθνούς μεταφοράς.

Δραστηριοποιείται στο χώρο διεθνών μεταφορών και έγινε μέλος του ομίλου FDL με εξαγορά το 2011 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με δέσμευση στην εξυπηρέτηση των πελατών, έμφαση στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και ένα δίκτυο διεθνών συνεργατών, η VELOStrans αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε μεταφορά στο εξωτερικό είτε πρόκειται για εισαγωγή είτε για εξαγωγή.

Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας, η υπευθυνότητα και η συνέπεια, η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών και η ευελιξία στην επίλυση προβλημάτων αποτελούν τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την εταιρεία και έχουν συμβάλει στο να κτιστεί μία πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με πολλούς από τους πελάτες της, αναδεικνύοντας την VELOStrans σε πολύτιμο συνεργάτη .

 Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως το road freight , sea freight και air freight .

  • Ιδιαίτερα ισχυρή είναι η παρουσία της εταιρείας στα δίκτυα της Γαλλίας ,Ισπανίας, Αγγλίας , Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Κύπρο και Ιταλίας , ενώ μεταφέρονται φορτία ξηρού και ψυχόμενου . Πρόσφατα έχουν προστεθεί νέες συνεργασίες με οίκους στο εξωτερικό και τώρα προσφέρουμε υπηρεσίες  μεταφορά και από Γερμάνια, Βέλγιο, Γεωργία, Πολώνια, Ιρλανδία και Βαλτικές χώρες.
  • Συνδυάζεται ολοκληρωμένη μεταφορά δια θαλάσσης απο και προς όλους τους λιμένες του κόσμου παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις, με βάσει τις εξειδικευμένες ανάγκες σας για μεταφορά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα, βέλτιστη διαχείρηση χώρου και ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρία είναι σε θέση να διαχειριζεται με αποτελεσματικότητα φορτία κάθε μεγέθους προσφέροντας υπηρεσίες FCL & LCL. Οι μεταφορές μπορεί να είναι σε βάση πόρτα/ πόρτα ή λιμένα/ λιμένα συνδυάζοντας την μεταφορά εμφόρτου εμπορευματοκιβωτίου με τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που οι άνθρωποι της Velow Trans μπορούν να προσφέρουν.

TRANSPORT LINK

Η Transport Link ως μεταφορική εταιρία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να καλύψει ένα βασικό κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά, για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διανομής τροφίμων σε θερμοκρασίες συντήρησης.Έχοντας ιδιόκτητο στόλο οχημάτων 50 φορτηγά και επικαθήμενα, προσφέρει λύσεις υψηλού επιπέδου στη μεταφορά και διανομή προϊόντων Πανελλαδικά, σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασιών (περιβάλλοντος, ψύξης και κατάψυξης).

Η Transport Link τα τελευταία χρόνια επενδύει συνεχώς σε οχήματα μεταφοράς τελευταίας τεχνολογίας EURO 6 και στην ανάπτυξη λύσεων πάνω σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας μεταφοράς, ιχνηλασιμότητας οχημάτων και real-time reporting των παραγγελιών.

Η στρατηγική αυτή έχει θέσει την βάση για την παροχή μεταφορικού έργου υψηλού επιπέδου ποιότητας καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

EXPRESS LINK

H Express Link ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ταχυμεταφορών προσφέροντας υπηρεσίες αποστολής ειδικών δεμάτων σε κανάλια διανομής B2B και B2C.

DIAPO

Η Foodlink Cyprus ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής Παγκύπρια με τέσσερις αποθήκες σε Λεμεσό, Λάρνακα (2) και Πάφο.

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι σχεδιασμένες να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, να διατηρούν την υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα να πετυχαίνουν σταθερή μείωση κόστους.

DOTLiNK

H DOTLiNK ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες στο τομέα του ΙΤ και ΙS. Στόχος της είναι η ανάπτυξη και εμπορική διάθεση λογισμικού σε εταιρίες που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες διαχείρισης σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Παρέχει εξειδικευμένες πληροφοριακές, τεχνολογικές και καινοτόμες λύσεις, ώστε οι συνεργάτες να ελέγχουν αποδοτικά, γρήγορα και αξιόπιστα το σύνολο των εργασιών τους. Αυτό επιτυγχάνεται επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την αιχμή της τεχνολογίας. Η DOTLiNK παρέχει customized solutions προσφέροντας έξυπνες και αποδοτικές λύσεις.