ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

 

Όλες οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο ψάχνουν πέρα ​​από τις παραδοσιακές αγορές, ευκαιρίες να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους εξίσου και σε εναλλακτικές αγορές. Ο όμιλος FDL αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή στο κλάδο υπηρεσιών logistics στα φαρμακευτικά προϊόντα και προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, σχεδιάζοντας μια ολοκληρωμένη αλυσίδα εφοδιασμού για κάθε βήμα του κύκλου ζωής των προϊόντων.

Αυτό αποτυπώνετε με τη συνεχή συνεργασία με τους πελάτες από τα πρώτα στάδια του R&D, το λανσάρισμα προϊόντων, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις των φαρμάκων, μέχρι την ανάπτυξη και έναρξη φαρμακευτικών και περιφερειακών υποκατάστατων private label. Ο συνδυασμός των εξειδικευμένων πόρων του ομίλου χρησιμοποιείται σαν άξονας ώστε να αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για οποιαδήποτε εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε αυτό το κλάδο.

Η εξειδικευμένοι χειρισμοί των προϊόντων που αφορούν το κλάδο των φαρμάκων σε συνδυασμό με τις ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και τις συνθήκες εναπόθεσης των φαρμακευτικών προϊόντων και τη ζήτηση εξειδικευμένων υπηρεσιών logistics αποτελούν κύριο μέλημα των ενεργειών του ομίλου. Με γνώμονα όλα τα ανωτέρω ο όμιλος FDL απέκτησε άδεια χονδρικής πώλησης φαρμάκων. Πρόθεση είναι να διεισδύσει δυναμικά στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ολόκληρο το φάσμα της διαχείρισης και διακίνησης φαρμακευτικών προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς.