ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (WHOLESALE)

 

Ο όμιλος FDL αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές αγορές, το λιανικό εμπόριο πολλαπλών καναλιών διανομής (omnichannel) και άλλες προκλήσεις της χονδρικής πώλησης, παρέχει υπηρεσίες που να ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Επιπλέον, η συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα των προϊόντων αυξάνει συνεχώς τη πολυπλοκότητα του προφίλ των εμπόρων χονδρικής πώλησης με αποτέλεσμα να γίνετε δύσκολα διαχειρήσιμη η διαδικασία του ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ομίλου FDL στη χονδρική αγορά είναι η παροχή στρατηγικών λύσεων και  λύσεων consulting με γνώμονα τη χρήση εμπείρου και εξειδικευμένου προσωπικού το οποίο κατανοεί τις εκάστοτε απαιτήσεις και τα πρότυπα της βιομηχανίας. Με τον όμιλο FDL ως στρατηγικό σύμμαχο στο χονδρικό εμπόριο κάθε μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας σας μπορεί να βελτιωθεί με πλήρως ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξαιρετικό customer service.

Η ολοένα αυξανόμενη χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου ως ενναλακτική είσοδος στις κλειστές αγορές και η όλο και περισσότερη διείσδυση των παραδοσιακών λιανοπωλητών σε νέες αγορές, χρίζει απαραίτητη την συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες όπως η FDL για την επιτυχή είσοδο σε νέες αγορές και κανάλια διανομής.

Το ισχυρό δίκτυο του ομίλου σε συνδυασμό με τις προστιθέμενες λύσεις project management και logistics engineering, τον καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για την υλοποίηση νέων project με την ανάληψη και ολοκλήρωση όλων των δύσκολων διαχειρίσιμων εργασιών από μέρους σας.